Kokkola

Kotona 2019
21.-22.9.2019


klo. 10.00-16.00

Kotona 2019 -messuista uusi kodin suurtapahtuma!       

Rakentaminen ja remontointi muodostavat jatkossakin tapahtuman sydämen. Uudella konseptilla haluamme tarjota messukävijöille monipuolisen kattauksen kodin viihtyvyyden parantamiseen.

 

Perttu Sirviö Remonttipiiskuri Perttu Sirviö

 Rakennusalan rautainen ammattilainen Perttu Sirviö antaa käytännön vinkkejä rakentamiseen  ja remontointiin messukävijöille.

 

 

 

 

  

Kokkolan kaunein rakennus

Kokkolan kaunein rakennus

Ehdota Kotona-messut facebook sivulla rakennusta, joka on mielestäsi ansainnut kauneimman rakennuksen tittelin, ja olet mukana messulippujen arvonnassa! Arvomme kommentoineiden kesken kahden hengen lippupaketin messuille. Lopullinen valinta Kokkolan kauneimmasta rakennuksesta tehdään messuilla, nähdään siis siellä!

Kilpailun pääyhteistyökumppanina toimii Avain Säästöpankki.

 

Sami Garam Kokki Sami Garam

 Ruokaohjelmista tuttu kokki Sami Garam näyttää ja kertoo kuinka onnistut keittiössäsi. Tule hakemaan mahtavia ruoka-ideoita!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fortnite

Fortnite-turnaus

Osallistu Fortnite-peliturnaukseen ja voit voittaa mahtavia pelituotepalkintoja!

Nyt otetaan mittaa parhaasta Fortnite pelaajasta, kun Kokkolan Kotona 2019-messuilla järjestetään Fortnite-peliturnaus 22.9. 

Säännöt:
Mukaan kilpailuun voit hakea täyttämällä osallistumislomakkeen Kokkolan Euronicsillä 31.8.2019 mennessä. Kilpailuun osallistuaksesi sinun tulee olla opiskelijana Kokkolan yläasteella, lukiossa tai ammattioppilaitoksessa. Osallistumiseen tarvitaan alaikäiseltä huoltajan suostumus ja allekirjoitus. Osallistujille tulee tarkempaa lisätietoa turnauksesta lähempänä messuja.

 

 

Tom Glad

Tom "stonde" Glad

Uutena teemana esillä on esimerkiksi e-urheilu eli elektroninen urheilu, jonka saralla suomalaispelaajat ovat niittäneet menestystä maailmallakin. Messuilla mukana myös ammattipelaaja Tom ”stonde” Glad, joka on pelannut Counter Strike-peliä ammatikseen mm. ENCE ja 3DMAX -joukkueissa.

 

 

 

 

Kaj Kunnas

 Kaj Kunnas

Kotona 2019-messut juontaa urheilutoimittajana tunnetuksi tullut Kaj Kunnas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pääyhteistyökumppanit 

 

Monistettu Kävijäinfo

MESSUPAIKKA

Urheilutalo
Vapaudentie 1
67100 Kokkola

Lataa ajo-ohjeet »

AVOINNA YLEISÖLLE

La 21.9.2019  klo 10.00-16.00
Su 22.9.2019  klo 10.00-16.00