22.08.2018

Kokkolassa palkitaan kaupungin kaunein olohuone

Kokkolassa Rakenna-Sisusta-Asu -messuilla 22.-23.9.2018 kisataan siitä, kuka suunnittelijoista loihtii kaupungin kauneimman olohuoneen.

Kilpailijoiden tehtävänä on koota kaunis olohuonekokonaisuus, joista messuvieraat äänestävät kauneimman. Kilpailijalle varataan messualueen sisustussalista 12 m² (4 x 3 m) kokoinen alue, jonne kilpailija suunnittelee olohuoneen omilla tai lainatuotteilla. Voittaja eli Kaupungin kaunein olohuone-suunnittelija palkitaan matkalahjakortilla.

Myös kaikkien paikan päällä äänestäneiden kesken arvotaan palkinto!

Kilpailu toteutetaan yhdessä Avain Säästöpankin kanssa.

 

Tutustu kilpailijoihin:

Sisustaja, Johanna Kainu

Johanna Kainu on kokkolalainen sisutuksen intohimoinen harrastaja ja viime keväänä Kankurin sisustuskoulusta valmistunut sisustaja. Viimeisin kohde on ollut oman kodin suunnittelu, josta Johanna innostui koulutuksen kautta tarjoamaan sisustussuunnittelua pääasiassa yksityisiin koteihin.

Mirkka Stenmark

Stenmark on pitkänlinjan sisustussuunnittelija, joka on tehnyt pääasiassa sisutukseen liittyvää yhteistyötä Arkkitehtitoimisto Palorannan kanssa. Sisustussuunnittelua hän tekee yksityiskoteihin, yrityksiin ja julkisiin tiloihin vuosien kokemuksella. Suunnittelutöitä hän tekee Ylivieskasta ja Kokkolasta käsin ympäri Suomen.

Koulutuskeskus Jedu

Koulutuskeskus Jedu järjestää sisustusalan koulutusta Kalajoella ja Piippolassa. Tätä koulutusta on järjestetty lähes viisitoista vuotta niin perus- kuin ammattitutkintoihin.  Vuosittain valmistuu lähes parikymmentä sisustusalan artesaania maineikkaiden sisustusalan opettajien opettamana.

Piece of Shape Ab

Piece of Shape Ab muodostuu luovasta kaksikosta; Linda Österholm ja Olle Björklund. Heille laatu ja kestävyys ovat kaikkein tärkeintä ja he yhdistävät ydinosaamisensa, muotoilun sekä puurakentamisen- ja rakentamisprojektoinnin, aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Asiakkaat ovat yksityisasiakkaita ja yrityksiä Pohjanmaalla ja tarvittaessa muuallakin Suomessa.Kaikki uutiset »