22.08.2018

Kärpät ja RSA-messut järjestävät perhepäivän Oulussa

Kärpät ja Suomen Messupromoottorit Oy järjestävät yhdessä perhepäivän syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Perhepäivän ohjelma rakentuu lauantaina pelattavan Kärppien ja Rauman Lukon välisen liigapelin ja viikonloppuna Ouluhallissa järjestettävien Rakenna-Sisusta-Asu -messujen ympärille. 

Syyskuun lopussa Ouluhallissa järjestetään 13. Rakenna-Sisusta-Asu -messut ja Kärpät kohtaa Rauman Lukon Oulun Energia Areenalla saman viikonlopun lauantaina. Vierailijoilla on mahdollisuus ostaa yhteislippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn molempiin tapahtumiin.

Oulun Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen kertoo viime vuonna ensi kertaa järjestetyn perhepelin olleen katsojien mieleen.

- Lapsiperheet ovet meille tärkeä kohderyhmä. Testasimme tätä konseptia jo viime vuonna, ja saimme erittäin positiivista palautetta viime kauden perhepeleistä.

Oulun Energia Areenalla koko perheelle järjestetään monipuolinen kattaus erilaisia aktiviteetteja. Molempien joukkueiden aamujäät ovat avoinna kaikille katsojille, hallin käytäville on järjestetty lapsille puuhapisteitä ja illan kruunaa Kärppien ja Lukon välinen kamppailu.

Rakenna-Sisusta-Asu -messujen myyntijohtaja Reijo Alakoski odottaa myös innolla syksyn perhepäivää.

- Olemme järjestäneet yli kymmenen vuoden ajan Rakenna-Sisusta-Asu -messut Liiga-kauden aikana. Tänä syksynä saamme ensi kertaa saattaa yhteen kaksi hienoa tapahtumaa. Perheet voivat päivän aikana tutustua laajaan messutarjontaan Ouluhallissa ja messujen tauottua siirtyä Kärppien peliin kätevästi samalta parkkialueelta. Yhteistä messu- ja peliviikonloppua ovat toivoneet myös useat messuille osallistuvat yritykset, kertoo Alakoski.

 Kaikki uutiset »