06.03.2017

Tyytyväisyystutkimuksen mukaan Ylivieskan messut onnistuivat erinomaisesti

Helmikuussa järjestettyjen Ylivieskan messujen kävijätutkimus on valmistunut. Tutkimuksen mukaan peräti 93 % messuvieraista oli tyytyväisiä messuihin ja messut vastasivat odotuksia. Kouluarvosanan 8-10 järjestelyistä antoi 83 % kaikista kävijöistä. Seuraavan vuoden messuilla 47 % aikoo vierailla uudestaan ja saman verran ehkä aikoo tulla uudestaan 2018 messuille. Rakentaminen tai remontti oli lähitulevaisuudessa suunnitelmissa 52 % kävijöistä. Ylivieskan muissa kauppaliikkeissä aikoi samalla reissulla vierailla 55 % messuvieraista.

RSA messujen Toimitusjohtaja Reijo Alakoski oli positiivisen yllättynyt palautteesta! Messuvieraat antoivat myös palautetta kehitysasioista. Eniten toivottiin jatkossa sisustusta ja laajempaa tarjontaa sisältöön ”Tulokset yllätti positiivisuudellaan, nöyrä kiitos näytteilleasettajille, joita oli ennätysmäärä mukana ja ennen kaikkea messuvieraille erinomaisesta palautteesta.”

Haastattelut tehtiin messujen molempina päivinä. Tutkimuksen toteutti JR palvelut Suomen Messupromoottorit Oy:n toimeksiannosta. Haastattelun yhteydessä kysyttiin myös mikä oli messujen paras osasto. Parhaaksi osastoksi äänestettiin K-Rauta Rautapohjan osasto.Kaikki uutiset »