28.09.2017

Rakennusalan vilkastuminen näkyy viikonlopun RSA-messuilla Oulussa

Syksyn RSA-messut kiinnostavat erityisesti ensi vuoden rakentajia, joilla on vielä hankintapäätökset pääosin tekemättä. Päätöksentekoon tarvitaan aiempaa enemmän tietoa, koska rakentamisen määräykset ovat muuttuneet ja myös pientalovalmistajat ovat reagoineet niihin tuoteuutuuksillaan.

– Useat talovalmistajat ovat ottaneet tuotantoonsa ns. ekologiset rakenneratkaisut, joissa eristeenä käytetään kierrätysraaka-aineista valmistettua puukuitueristettä. Myös hirsirakentaminen on yleistynyt painumattoman CLT-hirren ja muuttovalmisrakentamisen myötä, Messupromoottoreiden toimitusjohtaja Reijo Alakoski kertoo.

Tämän vuoden aiemmilla RSA-messuilla kävijöitä on ollut runsaasti ja Alakoski iloitseekin rakentamisen selkeästä vilkastumisesta pitkän lamakauden jälkeen.   – Tapahtumissa on mukana myös ennätysmäärä rakennusalan toimijoita, kuten talotehtaita, ikkunavalmistajia, keittiökalustemyyjiä, sisustajia sekä monenlaisia remonttialan yrityksiä. Messuosastojen ohella jaamme ohjelmalavan tietoiskuilla ja asiantuntijoiden esitelmillä hyödyllistä tietoa, jota kannattaa tulla hakemaan kauempaakin maakunnasta, Reijo Alakoski kannustaa.

Ouluhallissa järjestettävät Rakenna-Sisusta-Asu -messut ovat avoinna la-su 30.9. – 1.10. 2017 klo 10-16

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Reijo Alakoski, reijo.alakoski@messu.com  p. 0500 684 939Kaikki uutiset »